KLAAR TERWIJL U WACHT

Misschien denkt u dat Autoschade een tijdrovende klus is.

Echter zijn er ook nieuwe reparatietechnieken die zich uitstekend lenen voor snelle reparaties met dezelfde kwaliteit. Wij bieden u “klaar terwijl uw wacht” service. Dit zijn excellente hersteltechnieken met een scherp prijskaartje.

Schroom niet om langs te rijden om een indicatie van de tijd en de kosten op te vragen bij ons.

Klaar terwijl u wacht Restylen:

Een ander woord voor restylen is uitdeuken zonder spuiten. Uitdeuken zonder spuiten is een speciale techniek voor het herstellen van diverse deukjes als gevolg van bv; parkeer, transport of hagelschade en dergelijke. is

Door middel van het verdelen van de rek welke in een plaatdeel ontstaat door een deuk worden deukjes weg gehaald. Deuken worden hiermee teruggedrukt met speciaal gereedschap. Een voorwaarde is dat de lak nog in tact is..

Klaar terwijl u wacht Spotrepair:

Soms is het niet nodig om een geheel onderdeel te spuiten waar een deuk of kras in zit, maar kan het  plaatselijk gespoten worden. Dit noemt men spot repair. Autoschade Roskam Winkoop helpt u graag de schade financieel en qua oppervlakte zo beperkt mogelijk te houden.

We kunnen veel schades passend binnen een A4-tje herstellen met spotrepair. Wij repareren de beschadiging, schuren, spuiten en poetsen de plek na totdat de beschadiging onzichtbaar is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.