ONS TEAM

Chef Plaatwerkerij:
Egbert Hijmissen

Al 45 jaar weet Egbert de Plaatwerkerij te verbazen met zijn richt en plaatwerk kunsten. Als Egbert zegt dat het niet gemaakt kan worden, dan kan het ook niet gemaakt worden. Hij stuurt de plaatwerkerij aan met veel plezier en dat zie je.

Voorbewerker/Spuiter:
Tomasz Dulian

Tomasz laat met zijn kleurtechniek elke auto qua uiterlijk weer op top niveau presteren.
Hij is niet gauw tevreden en deze eigenschap siert hem. Tomasz zijn werk brengt het uiterlijk van uw auto naar een ander niveau.

Chef Spuiterij:
Ruud Olofsen

Kleuren maken, bijtinten en lakfouten corrigeren. Ruud weet alles van kleuren en zorgt voor de match met uw auto. Ruud raakt nooit in paniek, hoe druk het ook wordt. Zijn rust verhoogt de kwaliteit van het afgeleverde werk.

Plaatwerker:
Richard Rebergen

Al ruim 25 is Richard een drijvende kracht achter het succes van het bedrijf. Richard is een vertrouwd gezicht voor klanten en in de werkplaats. Hij zet graag een stapje bij om het maximale te bereiken voor u als klant.

Voorbewerker:
Huib Roskam

Huib is, net als zijn broer Michiel, gepassioneerd over het schadevak en dat zie je terug in zijn werk. In de voorbewerking zorgt hij voor een gedegen voorbereiding.

Eindcontrole:
Ewa Szarek

Ewa zorgt ervoor dat u uw auto weer gewassen, stofvrij en gereinigd terug krijgt. Deze service is Ewa op het lijf geschreven en zij zet zich met passie in om uw auto zo netjes mogelijk af te leveren.

Leerling Schadeherstel:
Luc Westerveld

Luc wil de wereld veranderen binnen het schadeherstel. Luc is ambitieus en leergierig. Hij maakt de nieuw gelanceerde technieken in schadeherstel zich snel eigen. Dat ziet u terug in uw herstelde auto.

Voorbewerker/Spuiter:
Hans Hofman

Hans Hofman is een enorm harde werker en is altijd vrolijk. Met zijn kwaliteiten als voorbewerker en spuiter, zorgt hij er voor dat uw auto weer in optimale staat aan u af wordt geleverd.

Eigenaar:
Michiel Roskam

Michiel is een bevlogen ondernemer, die geen problemen ziet maar altijd kansen. Michiel is uw aanspreekpunt en weet zowel op kantoor als in de werkplaats van wanten.